Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
  • +36 (70) 378-8732
  • +36 (33) 440-422
  • Dorog
    Dorog
    Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10:00 - 16.00
    Szombat: Előre egyeztetett időpont szerint
  • Kiskőrös
    Kiskőrös
    Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10:00 - 16:00

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#138 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "185"
    ["name"]=>
    string(13) "Premio Travel"
    ["company_name"]=>
    string(27) "Premio Travel Holidays Kft."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(4) "1063"
    ["company_address"]=>
    string(25) "Szinyei Merse Pál u. 10."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "24758415-2-42"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-180774"
    ["licence_number"]=>
    string(8) "U-001503"
    ["email_reservation"]=>
    string(20) "info@premiotravel.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(0) ""
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(19) "www.premiotravel.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["order_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["is_travel_agency"]=>
    bool(false)
    ["is_tour_operator"]=>
    bool(true)
    ["is_public"]=>
    bool(true)
    ["is_active"]=>
    bool(true)
    ["insurance_bank"]=>
    string(0) ""
    ["insurance_number"]=>
    string(0) ""
    ["reservation_email"]=>
    string(0) ""
    ["finance_email"]=>
    string(0) ""
    ["nu3_enabled"]=>
    bool(false)
    ["nu3_ta_id"]=>
    NULL
    ["created_at"]=>
    string(19) "2014-10-18 14:44:44"
    ["updated_at"]=>
    string(19) "2022-05-10 07:54:13"
  }
  ["escapingMethod":protected]=>
  string(16) "esc_specialchars"
}
Premio Travel

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

Utazás alapadatai 2169

3 csillag
Körutazás: Török riviéra (***)

1. NAP Repülés Antalyába
Repülés Törökországba. A helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk üdvözli Önt, és elkíséri a hotelbe. Szállás Antalya környékén, Belekben vagy Kemerben három éjszakára.

2. NAP Környék felfedezése és szabadidő vagy fakultatív program
Kollégánk frissítő welcome koktéllal fogadja Önt, valamint minden fontos tudnivalót és érdekességet elárul az előttünk álló napokról. Felfedezzük a
környéket egy kirándulás keretében. Ezt követően töltse kedvére az időt, vagy válasszon fakultatív programlehetőségek közül! Szállás Belekben vagy Kemerben.

3. NAP Antalya és vásárlás
Ezen a reggeli után napon Antalyába látogatunk, amely a Török Riviéra egyik legszebb városa. A Taurus hegység gyönyörű csúcsai és a régióra jellemző buja növényzet csodálatos látványt nyújtanak. Közös városnézésre indulunk. Látogatást teszünk a Karpuzkaldiran vízesésnél. A séta folyamán lehetőségük lesz vásárolni. Ezenkívül alkalmunk nyílik meglátogatni egy ékszer- és egy bőrmanufaktúrát, ahol kedvező áron juthatnak a török kézművesipar remekeihez. Szállás Kemerben vagy Belekben.

4. NAP Pamukkale
Kijelentkezés a hotelből, és továbbutazunk Pamukkáléba, mely az UNESCO-Világörökség része. A név eredetileg Gyapotvárat jelent, amelyhez csodaszép völgyeken át vezet az út. Pamukkale híres hófehéren csillogó mészkőteraszairól, melyek vakító fehérsége kiemeli a bennük megálló víz türkizkékjét. Ez a lenyűgöző természeti csoda már az ókorban vonzotta az embereket gyógyító ereje miatt. Lehetőség lesz fürdésre a hotel híres termálvízében. Szállás Pamukkáléban.

5. NAP Hierapolis
Folytatjuk körutazásunkat. Megtekintjük a pamukkalei mészkőteraszok felett húzódó Hierapolis város fenséges romjait, amelyet a Kr. e. 2. században alapítottak, és a Római Birodalomban élte fénykorát. Itt találhatóak az impozáns római színház romjai 50 soros nézőterével. Csodálatos látványt nyújtanak az ókori fürdő maradványai és a szőlős lankák észak felé. Utunk folytatása során Antalya felé áthaladunk a festői szépségű Taurus hegységen. Útközben meglátogatunk egy szőnyeggyárat, ahol megismerhetik a török szőnyegszövés egész folyamatát (a nyersanyag – selyem, pamut és gyapjú – előállításától egészen a végtermékig). Szállás Antalya környékén, Kemerben vagy Belekben 3 éjszakára.

6. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Ezt a napot a szállodában töltheti és kihasználhatja a szabadidős szolgáltatásokat, élvezheti a nyugodt pihenés gondtalan pillanatait, az aranyló napsütést és a káprázatos tenger látványát. Ha van kedve, válasszon fakultatív kirándulások közül. Szállás Kemerben vagy Belekben.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Ezt a napot a szállodában töltheti és kihasználhatja a szabadidős szolgáltatásokat, élvezheti a nyugodt pihenés gondtalan pillanatait, az aranyló napsütést és a káprázatos tenger látványát. Ha van kedve, válasszon fakultatív kirándulások közül. Szállás Kemerben vagy Belekben.

8. NAP Hazautazás Magyarországra
A reggeli után a busz az indulás függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Budapestre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Javasoljuk a Kultúracsomag megvásárlását, amivel megkapja az alap programhoz tartozó belépőket, és idegenvezetést. Beutazáshoz útlevél vagy személyi igazolvány szükséges, amelynek még legalább 180 napig kell érvényesnek lennie a Törökországba történő belépést követően. Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség, helyi szolgáltatók szervezésében. A programváltoztatás jogát fenntartjuk! A programok sorrendje változhat, fel is cserélődhetnek! A program Kemerben is kezdődhet, és akkor Belekben ér véget, de fordítva is lehetséges! Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. csoportlétszám szükséges.

Az ár tartalmazza

Foglalási díj Repülőjegy oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in. Repülőtéri illetéket Transzfereket: Modern, légkondícionált buszokkal. Szállást 4 és 5 * nívós hotelekben svédasztalos reggelivel Vacsorát az utazás teljes ideje alatt Magyar nyelvű csoportkísérőt

Egyéb

Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 42.000 Ft/fő Amiket ajánlunk Önnek: Biztosítási csomag (Baleset és poggyász biztosítás, Útelmondási biztosítás): 13.360 Ft/fő Kultúracsomag (tartalmazza az alap kirándulásokhoz tartozó belépőket, idegenvezetést és ebédeket a 3, 4, 5. napon): 42.000 Ft/fő Fakultatív programok: a helyszínen foglalhatók, pontos információ a helyszínen kapható. Minimum létszám szükséges a programok megrendezéséhez.

Fakultatív programok


• Hamam (török fürdő) 55€/fő
• Török est 60€/fő
• Aspendos és Manavgat hajókirándulás (ebéddel, egész napos) 65€/fő
• Perge ősi városa és Archeológiai Múzeum (egész napos ebéddel) 65€/fő
• Ebéd - aktuális ár a helyszínen Időszakosan további programok is elérhetőek, további információk a helyszínen. Minimum létszám 10 fő. A változtatás jogát fenntartjuk! Árak tájékoztastó jellegűek, ettől eltérés előfordulhat!

Hotel

Hotel Calido Maris Hotel Richmond Thermal Hotel Meder Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

Érintett területek

  • Törökország
  • Égei-tenger (Izmir régió)
  • Török riviéra
  • Antalya
  • Pamukkale
  • Hierapolis

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.
még töltünk