Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$result


   

$program


   

$trip


   

$tags


   

$tags_full


 

Tel Aviv városlátogatás

Utazás alapadatai

3 csillag
Repülő
2 felnőtt
2019-05-01, 4 nap / 3 éj
Tel Aviv városlátogatás (***)
Félpanzió
Kétágyas szoba
Teljes ár
385.091 HUF

Le ne maradj!
Okos ajánlat

Program

1. nap         Elutazás Budapestről a Wizzair menetrendszerinti járatával. Érkezés Tel Avivba, a helyszínen angolul beszélő idegenvezetőnk várja, majd a szállodai transzfer előtt félnapos orientációs gyalogos városnézésre megyünk, Megtekintjük: a Jaffa negyedet, a régi kikötőt, a művész negyedet, a neve Tzedeket, Carmel piacot ahol alkalmunk nyílik különböző élelmiszereket kostólni a világ minden tájáról, Rothschild súgárútat.

2. nap          Reggeli a szállodában majd szabadprogram vagy fakultatív kirándulás.

3. nap          Reggeli a szállodában, majd szabadprogram vagy fakultatív kirándulás.

4. nap          Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre és elutazás.
Egész napos kirándulás Jeruzsálembe A kora reggeli órákban elindulunk egész napos városnézésünkre Jeruzsálembe.A kirándulás során látogatást teszünk az Olajfák hegyén, megtekintjük a  csodálatos jeruzsálemi panorámát valamint az Óvárost. Ellátogatunk a Sion-hegyen az Utolsó Vacsora színhelyére, Dávid Király sírjához és az Elszenderülés templomáthoz. Belépünk Jeruzsálem óvárosába és keresztül sétálunk az örmény és zsidó negyeden. Az Oroszlános kapu, ViaDolorosa, Siratófal, a Szent Sír Templom megtekintése után az új városrészben a holocaust emlékhely és a YadVashemintézet meglátogatása is a program része.  

* Szombatonként és a zsidó ünnepeken a YadVashem helyett az utasok  Jeruzsálem délnyugati részét tekintik meg keresztelő Szent János templomával!
*A szent helyek megtekintéséhez hosszú nadrágot és vállat illetve fejet fedő ruházatotszükséges viselni.
*A YadVashem intézet a holocaust emlékhely 10 éves kor alatt nem látogatható.Egész napos kirándulás Názáret, Capernaum, Jordán folyó A szállodai reggelit követően a csodálatos tengerparti út mentén indulunk a Galileai-tó szent helyeire és Názáretbe, ahol Jézus töltötte gyermekkorát. Názáretben az Angyali Üdvözlet Bazilikát és József templomát látogatjuk meg, majdCapernaumban folytatjuk utunkat, ahol ellátogatunk a régi zsinagógához ahol Jézus tanított. Tiberiasonkeresztül jutunk el Tabghára, a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére, ahol egy gyönyörű bizánci mozaikot is megtekintünk. Majd Yardenit következik, és megtekintjük a híres keresztelőhelyet. Visszatérés a szállodába késő délután.  

*A szent helyek megtekintéséhez hosszú nadrágot és vállat illetve fejet fedő ruházatotszükséges viselni.
*A túra vasárnapi napokon nem megy.  Egész napos kirándulás Massada és a Holt-tenger Utazás a világ legmélyebben fekvő pontjához, a Holt-tengerhez. Itt megtekintünk egy holt tengeri kozmetikumokat árusító boltot majd a part mentén eljutunk a Massadai erődhöz.A világ nyolcadik csodájának tartott Heródes kori erődhöz drótkötélpályán jutunk fel. Az UNESCO világörökség részét képező erőd ie. 37-31-ig nyújtott védelmet a behatolókkal szemben Az építményben víztározó, vízvezeték rendszer, gabonaraktár és padlófűtéses szauna is volt. Az erőd tetejéről gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre és a Holt-tengerre. A visszaúton alkalmunk nyílik megmártózni a Holt-tengerben, hogy élvezhessük terápiás hatását.  

*A Spa szolgáltatások igénybevételére az idő rövidsége miatt nincs lehetőség. Az öltözőknél külön térítés ellenében zárható szekrények bérelhetőek.
* A túrára kényelmes ruházat, cipő, fürdőruha, napszemüveg, naptej és törölköző vitele ajánlott.

Travel information (red box)

Időpontok:

Március 14 - 17.
Május 1 - 4.

Külön fizetendő:

Reptéri és egyéb illetékek: 49.900 Ft
Transzfer : 9.900 Ft

1 ágyas felár:  79 900 Ft

Fakultatív programok:

Egész napos kirándulás Jeruzsálembe: 27 000 Ft/fő
Egész napos kirándulás Názáret, Capernaum, Jordán folyó: 27 000 Ft/fő
Egész napos kirándulás Massada és a Holt-tenger: 35 000 Ft/fő


Elhelyezés: 3 * hotel Tel Avivban

Ellátás: félpanzió   
Idegenvezetés: helyi,angolul nyelvű idegenvezetés  
Utazás:
Wizzair menetrendszerinti járatával   

Poggyászkapacitás: fejenként 1x fedélzetre vihető kis kézipoggyász (40 x 30 x 20 cm) valamint fejenként 1x feladható 10 kg-os bőrönd (55 x 40 x 23 cm).   


Érintett területek

 • Izrael
 • Tel Aviv

További ajánlatok (időpontok és árak)

Itt választhat másik időpontot, majd megadhatja az utazók számát is.

Indulási időpont

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

Ajánlatok szűkítése

Az alábbi feltételek megadásával pontosíthatja az ajánlatot

Ajánlatok

Kérjük válasszon a lenti lehetőségek közül, utána meg tudja adni az utasok számát és kiválaszthatja a kívánt szobatípust / elhelyezést. (Az itt szerepltetett ár a Szervező által megadott 1 fő részvételi díja)
még töltünk