Magunkról

A Travel Angels Utazási Iroda Dorog és Kiskőrös nevében, nagyon sok szeretettel köszöntjük Önt weboldalunkon.

Több hónapos előkészület után 2008 tavaszán nyitottuk meg dorogi irodánkat azzal a céllal, hogy utasainknak minden igényt kielégítő utazási ajánlatokat kínáljunk.

Fő profilunk az utazásközvetítés, partnereink által szervezett társas- és egyéni utazások-üdülések értékesítése, közvetítői díj felszámolása nélkül. Több utazásszervező irodával állunk kapcsolatban, így egyéni kívánságokat is tudunk teljesíteni. 

A megbízható partnerirodák gazdag utazási kínálatának köszönhetően a Travel Angels exkluzív, tengerentúli üdüléseket, sí- és szilveszteri utazásokat is ajánl. A betérő utazni vágyók kínálatunkból válogathatnak európai, illetve egzotikus nyaralóprogramok, körutazások közül is. Bátran mondhatjuk, hogy a világ szinte valamennyi részére elutazhatnak irodánk ajánlatai alapján. Természetesen nemcsak külföldi, hanem belföldi utazások, üdülések, szilveszteri programok is szerepelnek választékunkban. Az iroda szolgáltatási körében emellett megtalálható még a külföldi és belföldi szállásfoglalás, valamint akciós és kedvezményes, turista és business repülőjegyek értékesítése és nem utolsósorban utazási biztosítások közvetítése. (Mondial, Mapfre.) Irodánk profiljának kialakításakor arra is fontos hangsúlyt fektettünk, hogy állandó kedvezményekkel és ajándékokkal kedveskedjünk utasainknak. A legfontosabb számunkra, hogy Ön elégedetten és kipihenten térjen vissza és nyaralása egy örökre szóló élmény maradjon.

Ha tehetik, keressék fel irodáinkat, de szívesen fogadjuk ajánlat kérésüket telefonon, illetve e-mailben és a facebookon is, melyre kollégáink rövid időn belül válaszolnak.

Várjuk szeretettel, Travel Angels Utazási Irodában Dorogon és Kiskőrösön egyaránt.